Ελληνικής Εταιρείας Εθνολογίας - Greek Society for Ethnology

Ελληνική εταιρεία Εθνολογίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της ΕΛ.ΕΤ.Ε., το ΔΣ σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 8 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), οδός Κρατίνου 9 και Αθηνάς, Πλατεία Κοτζιά, παραπλεύρως του Δημαρχείου Αθηνών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του καταστατικού είναι τα ακόλουθα:
-Πεπραγμένα του Δ.Σ. του προηγούμενου έτους.
-Ταμειακός απολογισμός και έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
-Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 23 του καταστατικού, έχουν τα τακτικά μέλη της Εταιρείας, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.
Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας ότι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΕΤ.Ε. (https://societyforethnology.gr), ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο alexethn @otenet.gr

Η Πρόεδρος Μαρία Κουμαριανού
Ο Γενικός Γραμματέας Ελευθέριος Αλεξάκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ
Ερεσσού 43, 106 81, Αθήνα
τηλ. 210 3819465
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθήνα, 5/11/2023

Εθνολογία On Line

ejournal

Φωτογραφίες