Ελληνικής Εταιρείας Εθνολογίας - Greek Society for Ethnology

Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της ΕΛ.ΕΤ.Ε. το Δ.Σ. σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 12 Μαρτίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), οδός Κρατίνου 9 και Αθηνάς, Πλατεία Κοτζιά, παραπλεύρως του Δημαρχείου Αθηνών).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Καταστατικού είναι τα ακόλουθα:

  • Πεπραγμένα του Δ.Σ. του προηγούμενου έτους.
  • Ταμειακός απολογισμός και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 23 του Καταστατικού έχουν τα τακτικά μέλη της Εταιρείας τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Οι υποψηφιότητες για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στο Δ.Σ. μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας ότι για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΕΤ.Ε. στο www.societyforethnology.gr ενώ για επικοινωνία μπορούν να χρησιμοποιούν και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Mε φιλικούς χαιρετισμούς

 Ο Πρόεδρος  Η Γενική Γραμματέας
Ελευθέριος Αλεξάκης    Μαρία Βραχιονίδου 

 

 Εθνολογία On Line

ejournal

Φωτογραφίες