Ελληνικής Εταιρείας Εθνολογίας - Greek Society for Ethnology

Ελληνική εταιρεάι Εθνολογίας

Μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης-Αρχαιρεσιών στις 23/03/2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της ΕΛ.ΕΤ.Ε., το Δ.Σ. σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 18:00, στην έδρα του Ινστιτούτου των Ελληνικών Μύλων (Ι.τ.Ε.Μ.), Αγίων Ασωμάτων 45 - προέκταση της Ερμού (κτίριο με καρυάτιδες).

Κατά την προσέλευση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την υποχρέωση χρήσης μάσκας και την αποφυγή συνωστισμού.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Καταστατικού, είναι τα ακόλουθα:

  • Πεπραγμένα του Δ.Σ. του προηγούμενου έτους

  • Ταμειακός απολογισμός και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

  • Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 23 του Καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη της Εταιρείας τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Οι υποψηφιότητες για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στο Δ.Σ. μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ενημερώνουμε, επίσης, τα μέλη μας ότι για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΕΤ.Ε. στο www.societyforethnology.gr ενώ για επικοινωνία μπορούν να χρησιμοποιούν και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. επικοινωνίας: 6989830307 & 6947201580.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς

 

Η Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία Κοκολάκη       Ελευθέριος Αλεξάκης

Εθνολογία On Line

ejournal

Φωτογραφίες