Ελληνικής Εταιρείας Εθνολογίας - Greek Society for Ethnology

Ελληνική εταιρεάι Εθνολογίας

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας Εθνολογίας,

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού και της έκτακτης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση-Αρχαιρεσίες της 23ης Μαρτίου αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες ομιλίες της Εταιρείας αναστέλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου. Θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών, καθώς και για τον Κύκλο Ομιλιών-Συζητήσεων, ανάλογα με τις γενικότερες εξελίξεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΕΤΕ
Η Πρόεδρος
Μαρία Κοκολάκη

Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της ΕΛ.ΕΤ.Ε., το Δ.Σ. σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 9 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), οδός Κρατίνου 9 και Αθηνάς, Πλατεία Κοτζιά, παραπλεύρως του Δημαρχείου Αθηνών.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στις 23 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Καταστατικού, είναι τα ακόλουθα:

  • Πεπραγμένα του Δ.Σ. του προηγούμενου έτους
  • Ταμειακός απολογισμός και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 23 του Καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη της Εταιρείας τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.
Οι υποψηφιότητες για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στο Δ.Σ. μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Ενημερώνουμε, επίσης, τα μέλη μας ότι για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΕΤ.Ε. στο www.societyforethnology.gr, ενώ για επικοινωνία μπορούν να χρησιμοποιούν και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Mε φιλικούς χαιρετισμούς
Η Πρόεδρος Μαρία Κοκολάκη
Ο Γενικός Γραμματέας Ελευθέριος Αλεξάκης

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ
Ερεσσού 43, 106 81, Αθήνα
τηλ. 210 3819465
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εθνολογία On Line

ejournal

Φωτογραφίες